Udskiftning af brænderrør i Weber gas grill Q300/3000

Problemer med tilstoppede rør i Weber grill?

Kender du det? Vi var i samme situation. Vi havde forsøgt at holde rørene fri, men over tid var det blevet helt stoppede. Det betød en ringere grill, koldere grill og en dårlige fordeling af varmen.
Så hvad var planen? At købe en ny…

Kan man skifte rørene?

Inden vi købte en ny, ville jeg lige tjekke om man kan skifte rørene i grillen. Det kan man. Jeg købte et sæt brænderrør – som de så fint hedder – til en Weber gasgrill Q300/3000. Det var uhyre let at skifte dem. Tog max. 10 min. og man kunne ikke lave fejl. Så jeg kan kun anbefale, at du skifter rør, før du skifter grill 🙂

Video udskiftning af brænderrør i Weber

Jeg har lavet en video om udskiftningen af rør – se med her:

Lukket for kommentarer.